• 0768.377.125
  Informatii vanzari
Cosul dvs.
Inchide

Termeni si conditii

AcasaTermeni si conditii
Accesarea și folosirea inkprim.ro, implică acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.
Informații despre produse
inkprim.ro încearcă să vă prezente cât mai corect culorile, mărimile, dimensiunile și descrierea produselor. Totuși, datorită volumului mare de date pot apărea inadvertențe în cadrul informațiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeți pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.
Comenzi
Nu există comandă minima impusă. Toate prețurile afișate pe site sunt în RON și conțin TVA. Prețurile afișate nu conțin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscală.
Factura fiscală se emite conform legislației în vigoare din România și se trimite împreună cu produsele comandate la adresa de livrare sau  pe email, conform prevederilor din art. 155 alin.23, 24, 27, 28 din Codul fiscal, factura este considerată originală.
Conform legilor în vigoare, comanda facută pe inkprim.ro se consideră un contract între utilizator și DTX DESIGN TNS SRL (inkprim.ro) și trebuie executată de către ambele părți. Aceasta înseamnă că DTX DESIGN TNS SRL (inkprim.ro) se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.
Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afișate pe site atunci cand considerăm ca acest lucru este necesar.

DTX DESIGN TNS SRL (inkprim.ro) folosește serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plată, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca înainte de folosirea acestor servicii să cunoască și să accepte condițiile și termenii serviciilor.

Politica de retur
Imaginile produselor prezentate pe site-ul nostru au caracter orientativ și sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client, motiv pentru care sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014, în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale.
Înregistrarea ca membru
Pentru crearea contului de client sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, în funcție de specificațiile din formularele aferente și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet.
În cazul in care considerăm că obligația aceasta nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a vă blocam accesul la serviciile noastre fără o notificare prealabilă, pe perioada determinată sau nedeterminată.
Autentificarea ca membru pe acest site, implică alegerea unui nume de utilizator și a unei parole. Păstrarea în siguranță a parolei de acces reprezintă responsabilitatea dumneavoastră, consecințele oricărei activități desfăsurate prin folosirea parolei revenindu-vă integral.
Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.
Confidențialitatea datelor personale
inkprim.ro se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților săi și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, domiciliul și adresa de email. În momentul în care doriți să cumpărați online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare și modalitatea de plată.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către inkprim.ro numai în scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea și livrarea comenzilor.
Copyright
Site-ul și toate elementele acestuia (grafică Web, texte, programe etc.) sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru a oricărui element cuprins în acest site se pedepsește conform legilor în vigoare.
Limitare de responsabilitate
Ca urmare a legislației în vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate în ceea ce privește:
 • întârzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
 • deteriorările, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului.
 • informațiile eronate furnizate de cumpărător. Acesta are posibilitatea corectării oricând a datelor personale din contul creat pe site.
 • posibilitatea de a contacta viruși prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promoțional.
 • neplăcerile create de întreruperea accesului în magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
 • conținutul sau natura site-urilor prin link-urile cărora un client ajunge în magazin.
 • Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă în orice moment al procedurii de comandă din mai multe motive, printre care:
 • produsul comandat nu este pe stoc.
 • identificarea unei erori în informațiile despre produs, inclusiv prețul sau o ofertă promoțională.
Dacă intervin probleme la o comandă vă vom contacta prin email sau telefonic.
Dispoziții finale
Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.
×